dilluns, 15 de febrer del 2010

Quan surt el sol i veus hàmsters...

Fa una estona he rebut un correu d'aquest que s'envien a tothom. Normalment no els miro, però depèn de qui l'envia doncs llavors si que l'obro. En aquest cas també m'ha fet obrir-ho el assumpte, ja que posava: per amants dels animals. A mi, els animalons m'agraden la majoria, tot i que n'hi ha alguns als que no em puc resistir, un d'ells és l'hàmster. Per això quan he vist aquestes fotos no m'he pogut resistir a compartir-les amb tots vosaltres.

Espero que us alegrin una mica aquest dia tan tristot! 




Que passeu un bon dia!

dissabte, 13 de febrer del 2010

Quan surt el sol i sorteges...

Vés per on avui em preguntava quant de temps feia que tenia el bloc de manualitats, i ha donat la casualitat de que ja fa més d'un any! Com de ràpid passa el temps! Ja fa un any que em els meus propis complements... Qui m'ho havia de dir... És per aquest motiu que vull fer un sorteig! Sortejo dos de les meves creacions, quines? Sorpresa!

Passo a explicar-vos que cal fer per a participar. Primer de tot deixar un comentari a l'entrada del sorteig dient quin dels meus treballs us agrada més. Si teniu bloc, deixeu l'enllaç i si no doncs una adreça electrònica de contacte. A més a més, us agrairia que als vostres blocs comentéssiu el sorteig, quants més serem més riurem, no?

Teniu temps fins al 14 de març i el dia 15 de març faré saber els/les guanyadors/guanyadores, dos en aquest cas!

Sentint-ho molt, qui no compleixi aquest requisits no podrà participar! I gràcies a tots i totes per participar i per la difusió!

dijous, 11 de febrer del 2010

Quan surt el sol i cal riure...

La veritat és que tal i com està el panorama ens fa falta a tots riure una mica, és per això que us poso dos vídeos que a mi sempre em fan moltissima gracia i acabo plorant de riure i vermella com un tomàquet! El primer és de caigudes i aquestes coses, jo em parteixo amb el Vault, un poc sàdic però em parteixo...



I aquest és d'un bitxo molt maco i que a mi m'encanten i sempre que vaig al zoo em passo una bona estona mirant-los! Aquest en concret em fa una gracia que em moro... Espero que a vosaltres també!

dimarts, 9 de febrer del 2010

Quan surt el sol i fas la travessa dels Oscars...

Doncs ara que les nominacions dels Oscar ja estan fetes i que per arreu començaran a sortir travesses amb diferents sortejos i premis, des d'aquí vull informar-vos que al bloc No feu Soroll, també hi ha una travessa i que en aquest cas, el premi és una pel·lícula a escollir entre una llista d'un grapat de bons films.
A mi no m'agrada molt fer travesses, però si que m'agrada rebre premis o que em toquin sortejos, per tant enguany participaré a la porra que fa en Xavier. Aquí us deixo l'adreça del seu bloc:


En aquest bloc teniu tota la informació però participar és molt fàcil, soles cal que li envieu un mail amb les vostres prediccions i si sou el que més encerts teniu, doncs el premi és vostre!

Espero que participeu ja que quants més serem més riurem!


 

dimarts, 2 de febrer del 2010

Quan surt el soli i veus l'entrega dels premis gaudi...

Ahir es va celebrar la cerimònia dels premis gaudi i tinc moltes coses a dir sobre aquest esdeveniment. Primer de tot vull dir que tot i que no en parlarè molt bé, estic totalment d'acord en que es faci i penso que dona una gran empenta al nostre cinema. Per tal de poder-ho comentar tot i explicar-me el millor possible ho farè per punts. Són els següents:

1. Per què diuen que és una gala aquàtica, si en realitat és un cutre-show amb tios peluts vestits de nadadores de sincronitzada. Realment patètic. Cada any ho fan pitjor i no entenc com una persona amb seny com en Joel Joan no s'adona de que el que estan fent és el ridícul! M'està molt bé que li vulguin  fer humor, però tampoc cal arribar a extrems d'estar fent el ridícul! Jo em pregunto com un actor seriòs com en Dafnis Balduf es deixa vestir de sirena amb un cavallet de mar al cap mentre tot de tios peluts i disfressats li escupen aigua... La única que es salva és la Clara Segura que té una gràcia innata que es totalment irressistible.

2. L'entrega pròpiament dita va ser un caos. No trobaven els sobres o no arribaven a les persones que havien de dir el guanyador. Fins a 2 minuts ens vam haver d'esperar per a poder saber el nom del millor actor secundari. Que per cert, no va ser per a en Sergi Lòpez si no per a l'Andrés Herrera.

3. Com poden els acadèmics votar a qualsevol altra banda sonora que no sigui la de la pel·lícula Xtrems!!! Quins grans burros! Com pots ser que Dept. no hagi guanyat el gaudi a millor banda sonora!!! Aquests acadèmics no saben res de res.

4. Ningú va fer referència a la situació actual del cinemes catalans. I per descomptat, ningú va dir ni piu sobre la "vaga" dels cinemes. Què volien ser polìticament correctes? Què no va amb ells? Jo no ho vaig entendre...

5. Odio les persones que surten amb un paper amb el dicurset escrit. Se suposa que no saps que t'ha de tocar i que el dicurs hauria de ser espontani. D'aquesta manera es pot veure clarament la reacció, un exemple seria la Kate Winslet l'any passat en la gala dels globus d'or, que no s'ho esperava gens i la va liar una mica. Us deixo el vídeo, per a que veieu que li va passar:


Crec que més o menys ho he dit tot, segurament ahir vaig despotricar de més coses però ara mateix només recordo aquestes. Només vull dir que amb el espectacle tan penós de la gala d'ahir no m'extranya que molta gent es rigui del cinema català.

Si voleu veure els guanyadors dels Premis Gaudi, clikqueu aquí