dijous, 24 de novembre del 2011

Quan surt el sol i vols pelar els alls el més ràpid possible...

Quantes vegades no hem necessitat a la cuina un bon grapat d'alls i t'estàs una bona estona per pelar-los i et queden les mans amb olor d'all no sé pas quants dies... 

Doncs en aquest vídeo se'ns ensenya com podem pelar una cabeça d'alls en uns 10 segons... 







dilluns, 21 de novembre del 2011

Quan surt el sol i despertes a la teva nova llar!

Ara ja fa un mes que m'he independitzat. Després d'un parell de mesos d'estres arreglant el pis, pintant, comprant mobles i moltíssimes més coses, ja puc dir que visc a casa meva. 

No ha estat una aventura fàcil, a estones no ha estat gens agradable, ens hem trobat amb la crueltat del món financer en més d'una ocasió, però tot i així, ho hem superat i ja estem a la nostra nova llar. 

Encara no està acabada, encara queden moltes coses per a fer, se'ns plantegen reptes nous, que no sabem ben bé com afrontar... Però tot queda compensat en el moment que fico la clau al pany, obro la porta i ell m'està esperant amb un somriure i un petó...
És molt possible que a partir d'ara hi hagi més entrades en aquest bloc, que fa temps que tenia en pausa. És possible que moltes d'aquestes entrades tinguin a veure amb la nova etapa que estic vivint. En tots els casos però, ens trobem en la propera actualització!