dimecres, 2 d’abril del 2008

Quan surt el sol i la gent fa barbaritats per no pagar...

Impressionant!!! Avui realment m'he quedat bocavadada... El que la gent arriba a fer per no pagar bitllet de tren!!! Si, és cert que el transport públic és molt car i que és injust però, no entenc per que la gent té aquesta falta de respecte vers la gent que SI que paga el que entre tots (se suposa) hem acordat?

Tornava jo de la feina, i a plaça Catalunya, a l'entrada de Ferrocarrils de la Generalitat del C/Pelai he vist que un jove d'uns vint i llargs es pujava a sobre de dues validadores de bitllets (d'aquelles que tenen les portes altes, no pas de les que tenen les barres que giren) i aixecava la seva bici per sobre dels vidres de les portes, la deixava recolzada a l'altra banda a sobre de les validadores, ell baixava i pujava en una altra i saltava ell. Després, baixa la bici de sobre les validadores i marxa tan content cap a la via...

M'he quedat petrificada, no he pogut moure ni un múscul. La veritat és que ja havia vist gent saltat les validadores aquestes que giren, i fins i tot, algun cop m'ha passat que algu s'ha colat amb mi al metro (és a dir, que pagant jo, passava ell) i no m'he estat de dir-li 4 coses. Però el que he vist avui m'ha deixat molt indignada. A l'estació no hi havia cap revisor i ell ha saltat tan tranquil, i jo pagant!!! Si és que de vegades em pregunto per que ho faig, per que m'he de gastar 156€ cada tres mesos quan hi ha gent que passa de fer-ho i gaudeixen del mateix servei que jo sense represàlies...

Aquesta gent són uns desconsiderats amb els que religiosament, ens sembli bé o no, complim amb el que almenys fins avui dia s'ha acordat que s'ha de pagar per poder usar el transport públic.

I ara que penso: al tranvia, a part de jo, algú paga?

2 comentaris:

Jansy ha dit...

El pitjor és quan veus que algú salta per sobre les barreres i un treballador de TMB ho veu i no fa res. Això sí que fa gràcia, tu... Ara, la gent fa coses increïbles per passar. Un dia una noia es volia colar passant molt aprop meu a les barreres, jo vaig veure la seva intenció i quan se'm van obrir les portes vaig passar ràpidament (de manera inesperada) i la noia es va menjar les barreres (diguem-ne que es va quedar entre les portes). Va ser divertit, t'ho recomano.

Jordi Casanovas ha dit...

cosas veredes... abans saltaven cridant: que pagui Pujol