dimecres, 23 d’abril del 2008

Quan surt el sol i és Sant Jordi...


El meu Sant Jordi ha començat força d'hora, a les 6 del matí ja estava llevada i a les 7 ja feia cap a l'estació i pel camí em trobava amb més o menys unes 6 parades de roses, entre d'elles la dels socialistes...

Després del meu viatge per les parades matineres, emprenc el viatge a la universitat per a poder fer les meves pràctiques de cotxe. Tres hores de practiques per Sabadell, fent girs a l'esquerra, rotondes partides, mooolts stops... Un cop acabades, el ninu m'ha vingut a buscar i he anat un momentet a deixar-me uns 300€ en pràctiques... Quin mal!!

Un cop dinada, he quedat amb el ninu per anar a Barcelona a disfrutar per fi del Sant Jordi. Molt caminar i poc em pogut veure, donat que la gentada ho feia gairebé impossible... De totes formes, jo he gaudit moltíssim passejant amb la meva parella, gaudint del dia i de la rosa que m'ha regalat (la millor de tot el Sant Jordi '08, oi?). De fet, per a nosaltres anar a Barcelona per Sant Jordi és una tradició, cada any des que estem junts em anat (menys el primer, per malaltia).

Jo disfruto moltíssim d'aquest dia, per que la gent surt al carrer, l'ambient és molt macu i no se... Suposo que m'agrada i prou! De moment he tingut sort que sempre per Sant Jordi he tingut festa, però suposo que algun any em tocarà treballar, per que malauradament no és un dia festiu!

Per cert, a la foto surt el llibre que m'ha regalat la meva parella: Et donaré la terra. I la rosa, la millor de totes les que s'han venut, i ho és per que m'he l'ha regalada la persona que més m'estimo!

1 comentari:

Jansy ha dit...

Bé, me n'alegro que et vagi agradar tot tant! És cert que no es pot disfrutar gaire de les parades, sobretot a la tarda. Però hi ha molt bon ambient!