dilluns, 26 de maig del 2008

Quan surt el sol i pateixes ansietat social...

Fa uns dies vaig rebre el següent mail a l'adreça institucional de la universitat:



Tens por o ets sents incòmode quan estàs amb altres persones? Tems cometre errors i que els altres et vegin i et jutgin? Et poses vermell/a amb facilitat, sues molt o el cor et va molt ràpid davant les persones que no coneixes? Et resulta quasi impossible parlar en públic? Evites conèixer persones noves? Se't fa molt difícil entrevistar-te amb un professor? I assistir a una entrevista de feina?

QUI SOM? Investigadors/es de l'Institut Municipal d'Investigació Mèdica (IMIM), Hospital del Mar i de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB)

QUÈ BUSQUEM? Persones voluntàries AMB algun d'aquests símptomes

QUÈ HAURÀS DE FER? Dedicar el teu temps per omplir uns qüestionaris i realitzar una entrevista.

QUÈ OBTINDRÀS A CANVI? La satisfacció d'haver col·laborat en l'avenç de la recerca de la salut mental, i la possibilitat de formar part d'un estudi REMUNERAT.

POSA'T EN CONTACTE AMB NOSALTRES!!!!


Llegiu atentament i us adonareu d'una contradicció bastant còmica! És la següent:

Si tens por quan estàs amb altres persones, tems cometre errors i que et jutgin, et poses vermell, sues i el cor et va a mil per hora davant persones que no coneixes, et resulta pràcticament impossible xerrar en públic, evites conèixer gent, i se't fa difícil anar a una entrevista... Com pretenen que les persones AMB aquests símptomes vagin a una ENTREVISTA, parlin en PÚBLIC i coneguin GENT NOVA !!!

Però que volen? Que els hi doni un atac de cor o alguna cosa semblant? I a més de gorra o com diuen amb la possibilitat de participar en un estudi remunerat ( a sobre més patiment!!!). Crec que en comptes de: posa't en contacte amb nosaltres haurien d'haver posat:


POSA'T MALALT AMB NOSALTRES o VINE A PATIR AMB NOSALTRES!!!


2 comentaris:

Jansy ha dit...

Jo, com a patidor d'ansietat social que dec ser, puc dir que anar a les entrevistes aquestes fa bastant de pànic. Vaig anar a una on els hi havia d'explicar tot el meu entorn, relacionat amb la uni. El millor és que encara no sé perquè volien l'entrevista... però em vaig quedar els 40 euros que donaven a canvi. :)

Si patiu claustrofòbia, farem la reunió a l'ascensor.

Man1 ha dit...

Ah si? Jansy? Et van donar 40 euros? encara soc capaça d'anar jo tambe i dir que estic traumatitzat i no vull sortir de casa, com deia el xava.