dimecres, 14 de maig del 2008

Quan surt el sol i és Santa Gemma...


Doncs bé, avui m'he llevat i mentre estava al lavabo fent el pipí de acabat de llevar m'han felicitat mon pare i la seva dona. I és que per qui no ho sàpiga avui és Santa Gemma!

Jo no li dona gaire importància això dels sants. A casa sempre ho hem celebrat però no pas per religió si no més aviat per que fa gràcia. Jo si se'm recordo acostumo a felicitar a la gent pel seu sant i val a dir que a mi també em fa gràcia que me felicitin...

Enguany no ha estat el més concorregut de felicitacions. Només ho han fet els mon pare, la seva dona, ma tieta i la senyora Paquita (clienta) que fins i tot m'ha portat bombons!! (que maca que és!). De fet, ni mons avis (que sempre truquen), ni mons germans, ni ma mare, ni el meu xicot s'han en recordat (pot ser ara s'ilumina :P)
A tots us vull dir que no passa res, que per a mi el sant és soles una banalitat, fa gràcia que te felicitin però és una banalitat!

Doncs bé, si em llegeix alguna Gemma: Felicitats! I si coneixeu a alguna Gemma, feliciteu-la que de ben segur que li farà si més no... Gràcia!

4 comentaris:

Jansy ha dit...

Quin mal xicot, eh! Bé, doncs sí que m'he il·luminat. El que ha passat és que em vaig fixar el teu sant com si fos demà dijous i ja no hi he pensat més. Ja saps que el dia del teu sant i jo no som gaire amics!

Però bueno, felicitats avui (i demà altre cop). ;)

Jansy ha dit...

Per cert, la foto és genial, crec que és de les millors fotos que he fet mai! I amb el mocador casteller al cap!

Man1 ha dit...

Gemma felicitats, pero bueno, dirás aquest se na enrecordat tard, peró no es ven be així, perque jo acabo d'arribar de treballar a les 6 del matí i per mi encara es dimecres, per tant, moltes felicitats, xD

Jordi Casanovas ha dit...

felicitats doncs, encara que sigui tard, però ja saps que tots els sants tenen capvuitada