dijous, 7 de gener del 2010

Quan surt el sol i els Dept et fan sentir...

Jo no sé pas que em passa amb aquest grup! Em torno com boja al sentir-lo. Tot el que tinc al meu voltant es desfà i només ens quedem ells i jo, la seva música i jo, el que em fan sentir i jo... No sé com explicar-ho, de fet, dubto que ho pugui explicar, però és que he viscut tantes coses amb la seva música, que no puc evitar transportar-m'hi a moments determinats de la meva vida cada cop que els sento.

Podríem dir que són la banda sonora dels meus pensaments, sovint expliquen allò que jo vull dir, i que no puc dir. M'expressen.

Si vaig pel carrer escoltant-los el meu pas s'adapta a ells i és que els sento dins i m'acoplo al seu ritme. De vegades em calmen, altres em fan plorar, altres fan que m'aixequi i faci voltes... No sé si a d'altres persones els hi passarà amb altres grups, o amb aquest mateix però el que és ben cert, és que Dept. defineix una part de la meva personalitat.

I per als que no els conegueu, us deixo aquí  una de les seves últimes cançons: Quan et miro als ulls.



Que la gaudiu!

Ah! Aquest post ha estat una inspiració d'un correu que li he enviat a una persona de Finlàndia presentant-li els grups de música catalans. Gràcies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Realment són un gran grup. La veu del David Rosell és diferent i impacta. Veig sorprès com al seu Myspace no tenen gaires visites però en canvi són dels que més CD's venen i més s'escolten a la ràdio. L'escena de música en català s'hi pot trobar de tot i de gran qualitat. Els Dept en són un exemple.

Laia ha dit...

Hola!

La cançó l'he sentit un munt de cops, i pots creure que no sabia ni el nom del grup??? Ja tinc per on començar a investigar!! :) Gràcies per la recomanació!

Anònim ha dit...

Els DEPT només els defineix una paraula " B R U T A L S ". Aquest grup no és d'aquest món !!!

Jordi Guiral