dissabte, 2 de gener del 2010

Quan surt el sol i vas a Port Aventura...

Anar a Port Aventura per Nadal... no surt a compte! No ens enganyem, des de fa uns anys que Port Aventura ja no és el que era. No posen atraccions noves, les parades estan mig tancades i cada cop va menys gent. No estic parlant exclusivament de la època del Nadal, que és quan més famílies van, si no en general.

Jo vaig anar el dia 30 de desembre i la veritat és que no té res a veure amb com ho pinten a l'anunci. Jo m'espera tot ple de llumetes i altra decoració nadalenca, però la decepció va ser de campionat! A part, van trigar dues hores en obrir tot el parc. Ja entenc que sigui nadal però l'acumulació de gent esperat a que obrissin part del recorregut per poder passar als altres escenaris era important... A les 10h que és quan obre el parc només estava "obert" (que ja seria dir molt) la Mediterrània i el Far West. Un cop arribaves al Far West t'havies d'esperar fins a les 11h per poder passar a Mèxic i part de la Xina. Un cop al Dragon Khan, t'havies d'esperar fins a les 12h per a poder veure la resta del parc... En fi, què vam fer mentre esperàvem? Doncs fotografies!

S'ha de reconèixer que com a escenari per fer fotos, el parc està bastant bé. Jo m'ho vaig passar pipa fent fotos per arreu on passàvem! La millor foto que vaig fer és la següent:



Us agrada? La veritat és que el cel estava ideal per a la foto! No sabeu com vaig gaudir quan el vaig veure! En fi, que Port Aventura segueix sent el que era però passat per aigua, ja m'enteneu.

3 comentaris:

Jesús M. Tibau ha dit...

jo sóc una d'aquelles persones que encara no hi ha anat. Odio fer cues.
Bon any

Oriol Carbonell ha dit...

Doncs Jesús Maria, ves-hi per Nadal, que no hi ha cues ;) I a+a+ és molt maco =)

Hi ha pàgines de Fans de PA amb entrades 2x1 o similars...busca pel Google...

Eric ha dit...

Doncs jo també hi vaig ser el 30 de Desembre, i almenys l'any passat per Nadal estava més bé, amb tots els edificis de Far West plens de neu a les taulades... Però ja se sap: la maleída crisi...O almenys una bona excusa per a no moure's i fer coses!

Això si, Nadal és l'època on gairebé no hi ha cues, i pots aprofitar per pujar a atraccions, i sobretot per fer fotogràfies (molt maques, per cert!)

Tal i com diu l'Oriol, hi ha algunes pàgines dedicades al parc, on hi ha la tira i mitja d'informació, descomptes... I a més a més, ja s'està començant a parlar del que es prepara per als propers anys!

Una abraçada!