dijous, 15 de desembre del 2011

Quan surt el sol i els conills es suiciden...

Fa uns anys, al Fnac de Plaça Catalunya, vaig descobrir un del llibres d'ilustracions que més gràcia m'han fet... I és que qui em coneix una mica ( i si no, ara ja ho sabeu :p), l'humor negre m'encanta, em fa una gracia terrible. Deu ser aquesta vena la que fa que aquest simpàtics conillets em despertin més d'un somriure! 
 
Aquí us deixo algunes de les imatges que més m'agraden: 



Però la meva preferida sense cap mena de dubte és la següent: 
 
 I ara la ironia... Jo no menjo conill... I ara l'historia de per què no menjo conill: quan era petita, la veïna del poble de la meva àvia tenia conills, i un estiu em va donar un (evidentment el cuidava ella la resta de any, ja que jo soles anava a l'estiu...) i passat uns anys, me'l van matar per fer-lo a la brasa!!! Des de llavors que no en menjo pas de conills... A més, en unes colònies, també ens van fer el mateix! Com és això possible?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

pravno svetovanje [url=http://www.varcevanje.info]varcevanje za otroka[/url]

Hola ha dit...

Hola,
si quieres puedes leer
LO QUE NO SABÍAS DE SANT BOI
Porque ellos no quieren que lo sepas, en:

http://loquenosabiasdesantboi.blogspot.com.es/

Anònim ha dit...

Jo, sens dubte, desitjava pujar un reconeixement que significa per a tots els que apreciem una contribució gloriosa que han estat l'exhibició aquí. El meu ficar internet ha ampliat immediatament ha estat famosa amb grans estratègies per anar amb els meus amics, així com de la família. ens demostren que la majoria de nosaltres els visitants, sens dubte, han estat essencialment consagrat a existir en un poble amb gent molt conspícua més pur amb tocs rendible. ens sentim realment agraïts d'haver detectat les seves pàgines web, així com descarada actitud a la majoria del que alguns-més minuts celebració extraordinària d'una massa d'aquí. Gràcies de nou per tot un detall.