dilluns, 28 de desembre del 2009

Quan surt el sol i ets innocent...

Es veu que avui és el dia dels Sants Innocents, i jo em pregunto que és exactament una innocentada? Bromes, prendre el pèl, enganxar coses a les esquenes de la gent? I tot això per commemorar el dia que el rei Herodes va matar a tots els nens menors de dos anys a Betlem amb l'objectiu de desfer-se de Jesús de Natzaret.

I que fem nosaltres? Mofar-nos del que són més innocents, confien i s'ho creuen. Quina tradició més maca no? Se suposa que ens estem rient de que es matessin nadons fa vés a saber quants anys, o pitjor, ens en fotem de la gent que ara confia en els seus companys, família, mitjans de comunicació...?


Es veu que als estats units no pots deixar en préstec res de res a ningú per que segons la tradició avui no no té per que tornar-t'ho i s'ho pot quedar. Aquests americans celebren la mort de nadons robant als veïns... Això només passa a Amèrica!


Jo, que sóc molt innocent i que m'ho crec tot aquest matí m'he dut un ensurt. Com de costum quan em llevo em poso al ordinador, encara que estigui mig adormida. Doncs he entrat a facebook i veig una notícia que diu que el músic d'un grup català desprès de 15 anys plega i comença la seva carrera en solitari. La meva reacció: però que dius!!!??? Següent pas: miro els comentaris per saber que opina la gent i lo primer que llegeixo és que avui és el dia dels Sants Innocents i que és una broma...


M'emprenyo, m'emprenyo, m'emprenyo, m'emprenyo! M'acabo de llevar, confio en la font que ha publicat la notícia i ara resulta que m'està enganyant? O potser no, potser si que és veritat. hauré d'esperar a que demà (que ja no farà innocentades) digui el que sobre la notícia. No puc mirar altres publicacions per que tinc el mateix problema... I si és una innocentada?


En fi, seguint aquesta tradició només fem que perdre la nostra credibilitat, fer emprenyar als innocents i el que és més greu, perdre la confiança en allò que fins avui li teníem.

2 comentaris:

Jansy ha dit...

Jo quan era petit penjada llufes a l'esquena dels meus germans...

Avui m'he trobat això, per exemple:

Sport.es:
"Eto'o, primer fichaje de invierno del Nàstic"
"Fèlix Millet quiere presentarse a las elecciones al FC Barcelona"

elmundodeportivo.es:
"Núñez, el tapado de las elecciones", "'Al Soci no se'l Pot Enganyar', lema electoral"

Lososcar2009.blogspot.com:
"Los Oscar 2010 cancelados"

La Vanguardia ha publicat una petita innocentada aquest matí però l'han tret aviat. Es veu que els diaris tenen una mena de pacte per semblar més seriosos.

Luke ha dit...

A EEUU avui no és el dia dels Sants Innocents, per ells és el dia 1 d'abril i li diuen April's Fools Day i no no t'ho dic en conya xD

Doncs jo avui no li he gastat cap broma a ningú... em queden 364 dies més per fer-ho... tampoc cal localitzar-lo tot en el mateix dia XD

Per cert veig que t'has canviat el disseny del blog, mola.

Apa bon any nou!