dimarts, 14 d’octubre de 2008

Quan surt el sol i vas al cinema

Ahir vaig anar amb el Jansy al cinema, vam veure Quemar después de leer, dels Coen. La peli va estar molt bé, però aquest no es un post sobre la peli, tampoc no és un post de coses que fan ràbia o d'altres "seccions". Aquest és un post per comentar les coses que sempre passen quan vas al cine, o que al menys a mi sempre em passen ( la idea va sorgir després de veure la peli).

Primer de tot s'ha de decidir la peli, quan era més joveneta anava al cinema i tan me feia la peli però ara, m'ho miro molt més, bé de fet, qui s'ho mira més és el Jansy... El cinèfil! Un cop la peli triada, s'ha d'arribar al cinema i comprar les entrades i sovint sento: les pots demanar tu? Jo hi consenteixo (de fet, no m'importa) de vegades dic que no , si el títol em fa vergonya o no el se pronunciar :P

M'agrada arribar amb temps, per poder agafar crispetes i refresc gaudint dels trailers... Però sovint anem amb el temps just. La veritat he de confessar que, quan arribem amb temps i ja estem servits, les crispetes abans no ha començat la peli ja s'han pràcticament acabat! I és que no se si ha vosaltres us passa, però a mi cada cop que veig els trailers, quan comença la peli em falta mitja capsa de crispetes...

Una altra cosa que em passa és que si durant la peli hi han hagut riures i sovint hi ha algun de curios, quan s'encenen els llums tinc curiositat per saber qui riu d'aquella manera que tan m'ha fet riure a mi! De vegades tinc ganes de preguntar-ho i tot!!!

I per últim el que fa més ràbia i més si ets solter/a: la parelleta o parelletes que immediatament després de la peli comencen a menjar-se com si res no pases i les llums no s'haguessin ences... Sempre hi ha la parelleta que es comença a enrotllar un cop acaba la peli i tothom comença a desfilar, que passa els hi dona morbo que els mirin??
No se si ha volsaltres us passen aquestes coses però a mi cada cop que vaig al cinema no me'n falta ni una!

2 comentaris:

Luke ha dit...

Jo sempre que vaig al cine és raro el dia que arribo amb temps -_-U Com que sempre vaig amb el Cisquet molts cops li toca anar a buscar la gent i arribem sempre amb la peli començada. Això si quan anem els dos sols a lo parella gayer ens dóna temps de comprar merdetes (jo sóc fan dels quicos encara que no me'ls mengi a vegades i de la barreja aquella xina!) i de pixar i tot si fa falta!

Jo divendres o dissabte segur que em passo pel cine, que fan Max Payne, una peli basada en un videojoc, però que promet bastant el tràiler.

PD: A veure si acabem la partida del diumenge passat!

Jansy ha dit...

Si algo m'agrada segur de la pel·lícula escollida és el fet de veure tràilers. Quin faran a continuació??? :)

És cert això dels que s'estan morrejant per allà. Em pregunto si aquesta és l'excusa per quedar-se fins la següent sessió. Amagats rere les butaques segur que no els enxampen!