dimarts, 13 de desembre del 2011

Quan surt el sol... Inaugures el pis!

Fa uns diumenges vam decidir fer la inauguració del piset! Ens vam plantejar convidar a la gent, a través de les noves tecnologies ( mai ho havia fet...) i el resultat va ser sorprenent.

Normalment utilitzàvem per contactar amb els nostres amics, mitjans més convencionals com ara les trucades o els missatges de text. Però aquest cop vam decidir fer un "evento" pel Facebook. El resultat va ser immillorable, per que de 11 persones que es van convidar, 9 van assistir!!! He de dir, que les persones que no van poder venir tenien motius que de sobres justificaven la seva absència. Després d'aquest gran èxit, m'acostumaré a fer servir això dels "eventos"! 


Els que ja em coneixen saben que m'encanta cuinar, i amb motiu de la inauguració, el menú va ser esplèndid! No hi ha fotos del menú (una llàstima, haurem de repetir! :p) Però us deixo amb una del brindis amb el postre: Textures de llimona! 


Si voleu saber la recepta d'aquest magnífic postre, la podreu trobar al Blog de Cuina de la Dolorss. Si us animeu a fer-la no us decebrà!

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

això sí que és un esdeveniment com cal!