dijous, 11 de desembre del 2008

Quan surt el sol i veus Bolt...

Acabo de tornar del cinema, he anat amb el Jansy als cines de Sant Andreu de la Barca amb uns 2x1 que tenim pel fet d'haver comprat al poble (bé, nosaltres o gent que coneixem...). La qüestió és que enguany és el primer cop que anem amb aquest descompte que realment surt a compte per que en realitat per uns 4,5 euros hem anat tots dos al cinema (a més, també ens apliquen el descompte de carnet jove :P)

Però el que és important no és el descompte si no que hem anat a veure Bolt!!! M'encanta!!! He rigut moltíssim i la veritat és que està molt ben aconseguida la pel·lícula, a més té unes referències a d'altres pel·lícules que estan molt ben trobades!!! És realment molt recomenable. A mi m'ha sorprés molt per que tenia com imatge de peli de Disney les de la meva infància (Rey león, Alicia en el país de las maravillas, Aladín...) i aquesta és un gran canvi, és més com les pelis de Pixar ( Los Increíbles, Ratatouille, Wall-e...) cosa que m'agrada moooolt més.

Sortint de Sant Andreu, li deia al Jansy que m'agradaria fer-me la col·lecció de pel·lícules de Pixar, de fet alguna ja la tinc gràcies a ell! :P però també pensava que hi hauria alguna excepció que s'hauria d'incloure com ara Madagascar.

Bé, en resum i deixant el rotllo: que la peli està molt bé, que val molt la pena pagar per veure-la i que si hi aneu riureu com mai no havíeu rigut!!! Detall: molt aconseguits els coloms!!!

1 comentari:

Jansy ha dit...

Els coloms argentins són molt bons! La veritat és que Bolt està molt bé. Tot i que el caire és més infantil que les de Pixar (amb un guió força tou), hi ha força bones pensades durant la pel·lícula, sobretot els llaços entre els personatges.